Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια / ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ - YouTube : Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour).

Απεργια / ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ - YouTube : Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour).. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου).

Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (GENERAL STRIKE) 18.10.2012 15:25 - YouTube from i.ytimg.com
Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics.

Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ: ΠΟΕ-ΟΤΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ...
ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ: ΠΟΕ-ΟΤΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ... from 3.bp.blogspot.com
24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Εθνική απεργία σχεδιάζεται στη χώρα, σύμφωνα με την σβετλάνα τιχανόφσκαγια. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία.

Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου). Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour).

24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα.

ΑΠΕΡΓΙΑ 28-11-2018 - Ο.Χ.Μ.Ε.Ε.
ΑΠΕΡΓΙΑ 28-11-2018 - Ο.Χ.Μ.Ε.Ε. from www.oxmee.gr
Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el.

Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη.

Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics.